fbpx
Tømrer Silkeborg

Leder du efter en tømrer Silkeborg, der kan klare såvel store som små tømreropgaver? Så er du havnet det rigtige sted. Hos MaxByg kan vi således klare alle dine tømreropgaver – store som små.

Helt uforpligtende
Vi giver altid gerne rådgivning i forbindelse med et uforpligtende tilbud, når du har brug for at få udført noget tømrerarbejde.

Vi tager gerne møder aften og weekend, når det passer dig bedst.

Vi giver gerne faste tilbud og arbejder også gerne på timeafregning.

Vi laver tømrer arbejde i Silkeborg og omegn

Ring til os på 29 67 89 87

Eller lad mig ringe til dig
Send mig en sms på 29 67 89 87, så vender jeg tilbage så snart det bliver muligt.

Håndværk som det vi udfører kræver tillid parterne imellem, hvorfor vi altid står klar til at besvare dine spørgsmål, uagtet om du allerede benytter os som dit tømrerfirma eller ej. Vores lokalkendskab gør os til det oplagte valg, når du leder efter tømrer Silkeborg. Vi har udført et hav af opgaver i området, hvilket giver os den helt rigtig erfaring, der i sidste ende kommer dig til gode.

Vi har kompetencer indenfor blandt andet:

  • Nye vinduer og døre
  • Tilbygning
  • Vedligeholdelse
  • Renovering

Dette er naturligvis blot et lille udvalg af vores mange kompetencer – hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan udføre din opgave eller ej, så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Som sagt kan vi udføre alle opgaver, store som små, hvorfor du kan tage kontakt til os, hvis døren for eksempel knirker, vinduet binder eller det er tid til nye termoruder. Vi står som sagt altid klar med et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Spar på regningen og lad vind og vejr blive udenfor

Hvis du bor i et hus af ældre dato, så kan du spare enormt meget på varmeregningen, ved at udskifte dine døre og vinduer. Døre og vinduer er således vind og vejrs adgang til dit hjem, hvorfor det er enormt vigtigt, at disse lukker helt tæt, således du ikke ’fyrer for fuglene’. Med MaxByg som din tømrer Silkeborg kan du få fikset dine døre og vinduer – i sidste ende vil du kunne spare flere hundrede kroner på varmeregningen!

Tømrer Silkeborg – lad os være din privat- og erhvervspartner

Vores erfaring, kompetencer og professionelle tømrere gør, at vi sagtens kan fungere som såvel privat- og erhvervspartner. Ingen opgave er for stor eller for lille, når det kommer til dine tømreropgaver. Derfor kan vi klare alt lige fra udskiftning af døren i det private til tilbygning af lager i erhvervsbranchen.

Som sagt er tømrerarbejde en tillidssag, hvorfor vi arbejder ud fra en gennemsigtig fremgangsmåde, således du ikke får en ubehagelig overraskelse, når regningen ankommer. Du får alle omkostninger oplyst fra start af, så du har noget at gå ud fra – der kan selvfølgelig komme uforudsete omkostninger i forbindelse med større renoveringer og tilbygninger, hvor du dog vil blive inddraget inden der tages beslutninger.