fbpx
Total Entreprise bkp

Total Entreprise bkp

Total Entreprise bkp

Har du fået idéen til drømme-sommerhuset, tilbygningen eller måske din nye garage?  Du bliver hjulpet i mål hos Max Byg. Vi har en masse dygtige samarbejdspartnere, så ønsker du, at vi skal tage opgaven ind som entreprenør, så er det bestemt en mulighed. Du kan nyde processen – mens vi holder tråd med alle delene

Nyt tag

Er det på tide med et nyt tag? Max Byg lægger nyt tag for både privat og erhverv. Der kan være flere grunde til at du ønsker et nyt tag. Blandt andet kan det give hele husets udseende et løft, spare dig mange penge på varmeregningen samt beskytte hele huset imod vejr og vind. Hvis

Alt i tømrerarbejde

Nye vinduer, nye døre – eller måske noget mere specifikt? Dine tømreropgaver bliver klaret – store som små. Vi samarbejder bl.a. med Rationel der i over 60 år har leveret vinduer og døre til danske hjem. Kvalitet fås i mange prisklasser – og vi hjælper dig med at finde den bedste indenfor dit budget. Få

Træterrasse

Drømmer du om en træterrasse På billederne ses en terrasse, hvor der virkelig er kræset for materialevalget. Det er en ædeltræsort der hedder Cumora. Fordelen ved at bruge en ædeltræsort, er længere holdbarhed – og ofte er træet også smukkere, men det er jo en smagssag. Dine muligheder med os Vi laver træterrasser i  den

Total Entreprise

Har du fået idéen til drømme-sommerhuset, tilbygningen eller måske din nye garage?  Du bliver hjulpet i mål hos Max Byg. Vi har en masse dygtige samarbejdspartnere, så ønsker du, at vi skal tage opgaven ind som entreprenør, så er det bestemt en mulighed. Du kan nyde processen – mens vi holder tråd med alle delene

Har du fået idéen til drømme-sommerhuset, tilbygningen eller måske din nye garage? 

Du bliver hjulpet i mål hos Max Byg. Vi har en masse dygtige samarbejdspartnere, så ønsker du, at vi skal tage opgaven ind som entreprenør, så er det bestemt en mulighed.

Du kan nyde processen – mens vi holder tråd med alle delene i projektet. Du vil naturligvis stadig være med i processen – og blive spurgt til råds, men vi står for planlægningen, ud fra dine ønsker.

Det er vigtigt for os at dit budget kan gå op, at du får den nødvendige guidning i materialer m.v. samt at du føler tryghed ved at vælge os, som din entreprenør.

Trygheden kommer ved, at du sammen med os, finder de helt rigtige løsninger.

Total Enterprise

Skal du bruge hjælp til at bygge et større projekt som f.eks. nyt hus, nyt sommerhus, et erhvervsdomicil, eller noget helt andet?

Du bliver hjulpet i mål hos Max Byg. Vi har dygtige samarbejdspartnere og kontakter, med gode erfaringer, og kan derfor uden problemer stå for den fulde Enterprise, inkl. el, vand, varme, gravearbejde, osv.

Inden opstart

Vi starter altid processen op med et møde (eller flere efter behov) hvor vi snakker jeres ønsker og drømme igennem.

Vi drøfter muligheder, materialer og de ideer I har, samt hvilket budget i har til projektet. Det er vigtigt får den nødvendige guidning i valg af materialer m.v. samt at du føler tryghed ved at vælge os, som din entreprenør.

Er der behov for at vi mødes med evt. en arkitekt eller lignende, gør vi gerne det.

Vi sikrer os at vi er enige om hvad der skal ske, og der vil blive fremsendt en endelig ordrebekræftelse til godkendelse, når vi er blevet enige.

Vi vil også komme med en estimeret tidsplan for projektet, og en forventet opstartsuge.

Under processen

Du kan nyde processen, mens vi holder hånd i hanke med alle delene i projektet. Du vil naturligvis stadig være med i processen og vi følger dine anvisninger, og giver gerne råd og gode ideer undervejs, mens vi står for planlægningen, ud fra dine ønsker.

For at sikre tryghed undervejs i projektet, kommer vi løbende forbi i det omfang det er muligt, for at sikre os at alt er som det skal være. Du er altid mere end velkommen til at ringe undervejs, hvis der er noget du er i tvivl om.

Vi er til rådighed under hele processen, både telefonisk og fysisk hvis det ønskes.

Efter færdiggørelsen

Når vores tømrere er færdige med arbejdet, vil vi meget gerne gennemgå projektet sammen med jer, så vi sikrer os at alt er som det skal være, så I kan nyde jeres nye byggeri.

Betaling vil som oftest foregå i 3 rater, en når materialerne bliver leveret, en når vi er i gang og en når vi er færdige. Det er muligt at aftale andre rater hvis dette ønskes.

Vi glæder os til at udføre jeres projekt.

Har du brug for inspiration, så kan du her se et par eksempler af vores glade kunder.

Kontakt os

Vi er altid klar til at give dig råd og uforpligtende tilbud.
Max Byg: 2967 8987

Send mail
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video

Skal vi prøve at regne lidt på en pris på dit nye tag?

Udfyld venligst formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du accepterer samtidig, at vi henter oplysninger om din bolig/ejendom hos bbr registeret.