fbpx

Alt i tømrerarbejde

Nye vinduer, nye døre – eller måske noget mere specifikt?

Dine tømreropgaver bliver klaret – store som små. Vi samarbejder bl.a. med Rationel der i over 60 år har leveret vinduer og døre til danske hjem. Kvalitet fås i mange prisklasser – og vi hjælper dig med at finde den bedste indenfor dit budget.

Få et tilbud – helt uforpligtende

Har du brug for rådgivning – eller et uforpligtende tilbud, kan du trygt komme til os. Og kan du ikke lige på hverdage, så kan vi også aften og weekend, eller når det passer dig bedst. Du kan få faste tilbud og ellers arbejder vi også gerne på timeafregning. Du er altid velkommen til at kontakte os her.

Tømrerarbejde er en tillidssag 

Derfor arbejder vi ud fra en gennemsigtig fremgangsmåde, således du ikke får en ubehagelig overraskelse, når regningen kommer. Du får alle omkostninger oplyst fra start, så du har noget at gå ud fra – men: Der kan selvfølgelig komme uforudsete omkostninger i forbindelse med større renoveringer og tilbygninger. Skulle det ske, bliver du naturligvis inddraget inden der tages beslutninger. Vi har udført et hav af opgaver i området. Det giver os den helt rigtig erfaring, der i sidste ende kommer dig til gode.

Har du noget du gerne vil have ordnet, så er vi de rette til opgaven.

Vi udfører alle opgaver, store som små, hvorfor du kan tage kontakt til os, hvis døren for eksempel knirker, vinduet binder eller det er tid til nye termoruder. Vi kan vi klare alt lige fra udskiftning af døren i det private til opbygning af lager/kontordomivil i erhvervsbranchen.

Hos MaxByg har vi kompetencer indenfor blandt andet:
  • Nye vinduer og døre : Der kan være mange penge at spare på varmeforbruget ved at skifte vinduer og døre.

  • Tilbygning : Er huset blevet for lille, har vi masser af ideer til hvordan det kan gøres større, og lytter selvfølgelig også meget gerne til jeres ideer.

  • Vedligeholdelse : Har du noget du skal have fixet, inden det går galt? Meget kan tages i opløbet.

  • Renovering : Skal overetagen have en overhaling?

  • Forsikringsskader : Har uheldet været ude i forbindelse med uvejr, indbrud eller noget helt 3.? Så kan vi også hjælpe med et uforpligtende tilbud på udbedring af dette.

  • Nybyg : Skal du bygge et nyt hus? Så hjælper vi gerne med ideer, og samarbejder meget gerne med jeres arkitekt/ingeniør.

  • Erhvervsdomiciler : Stort eller lille domicil, så er vi klar til at bygge fra sokkel til færdigt projekt.

  • Sommerhuse : Vi har mulighed for at bygge huset både på grunden, men vi har også mulighed for at bygge det i moduler på vores lager, og så komme og sætte det op derfra.

  • Kviste : Skal der bygges ud, har vi både ideer og fantastiske kompetencer til at bygge en ny kvist, stor som lille.

  • Nyt tag i alle materialer : Trænger taget til en udskiftning? Vi laver alle slags tage, beton, teglsten, stål, skiffer eternit, eternittag, tagpap, osv. Du bestemmer hvad du gerne vil have på, men vi giver gerne gode råd og ideer til hvad der kan være en god ide.

Dette er et udvalg af vores mange kompetencer – hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan udføre din opgave eller ej, så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud – helt uforpligtende

Vores primære fokus er at have en tæt dialog med kunden fra indledende tilbud til endt arbejde for at være sikre på at leve op til vore kunders forventninger.

Vi giver altid forslag til valg af materialer og måden at bygge på, men vi lytter også på kundens ønsker og behov, så vi sikrer os at kunden er tilfreds med den måde at vi udfører opgaven på.

Som ovenstående angiver, så er dialogen med kunden ekstrem vigtig for os. Derfor kommer vi gerne til et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte jeres drømme. Vi kommer selvfølgelig gerne til flere møder, hvis dette ønskes.

Håndværk som det vi udfører, kræver tillid parterne imellem, hvorfor vi står klar til at besvare dine spørgsmål, uagtet om du allerede benytter os som dit tømrerfirma eller ej.

Vores lokalkendskab gør os til det oplagte valg, når du leder efter tømrer i Silkeborg om omegn. Vi har udført et hav af opgaver i området, hvilket giver os den helt rigtige erfaring, der i sidste ende kommer dig til gode.

Vi laver dog tømrerarbejde over hele landet, og har blandt andet flere faste sjak på Sjælland.

Tømrerarbejde er en tillidssag:

Vi arbejder ud fra en gennemsigtig fremgangsmåde, således du ikke får en ubehagelig overraskelse, når regningen ankommer.

Du får alle omkostninger oplyst fra start af, så du har noget at gå ud fra – der kan selvfølgelig komme uforudsete omkostninger i forbindelse med større renoveringer og tilbygninger, hvor du dog vil blive inddraget inden der tages beslutninger om det videre forløb.

Glade kunder

Vores første prioritet er altid at kunden er glad, både i den indledende dialog, i løbet af projektet og efter vores arbejde.

Her kan du se et par af vores glade kunder.

Send os en mail

Du kan også vælge at ringe

Max Byg: 2967 8987

Send mail
Afspil video
Afspil video

Skal vi prøve at regne lidt på en pris på dit nye tag?

Udfyld venligst formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du accepterer samtidig, at vi henter oplysninger om din bolig/ejendom hos bbr registeret.