fbpx

Nyt tag

Er det på tide med et nyt tag?

Max Byg lægger nyt tag for både privat og erhverv.

Der kan være flere grunde til at du ønsker et nyt tag. Blandt andet kan det give hele husets udseende et løft, spare dig mange penge på varmeregningen samt beskytte hele huset imod vejr og vind. Hvis du står i en situation, hvor det er på tide med et nyt tag Silkeborg, så bør du tage kontakt til os.

Hos Max Byg Silkeborg er vi specialister indenfor tagrenovering, hvilket kommer dig til gode i form af et professionelt udført stykke arbejde, som du bliver glad for på både den korte og den lange bane. Vi har udført masser af tagrenoveringer og udskiftning af tage i Silkeborg og omegn, hvorfor vi er en oplagt samarbejdspartner i både privat- og erhvervsmæssige henseende.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvad koster et nyt tag?

Det afhænger naturligvis af materialevalg, samt hvilken løsning du vælger. Men vi kan lægge det tag du ønsker. Vi arbejder sammen med bl.a. Monier, der er en del af BMI Danmark, som er den førende leverandør af tagmaterialer i Danmark

Vores kompetencer og erfaring kommer dig til gode 

Du bliver vejledt og rådgivet i gennem hele processen.  På den måde bliver det lettere for dig at træffe de valg, der sikrer at vi holder os inden for dit budget, dine ønsker og din stil.

At få udskiftet sit tag er dog en stor beslutning, som ofte kræver megen overvejelse. Hos MaxByg arbejder vi derfor ud fra en gennemsigtig strategi, hvor du kan få oplyst alle omkostninger inden forløbet starter, således du ved, hvad det koster og hvor lang tid udskiftningen tager. Hvis der, imod forventning, skulle opstå situationer med nye omkostninger, så vil du naturligvis blive inddraget, inden vi fortsætter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
taglæg

Nyt tag Silkeborg – lad os klare det for dig

At renovere eller udskifte taget på egen hånd er en stor opgave, som kræver vejledning og ekspertise. Hvis du ønsker, at begive dig i kast med det på egen hånd, så kan du altid søge råd hos os. Vi er desuden villige til at komme med et uforpligtende tilbud på dit nye tag, således du ikke forpligter dig til noget, før du har set opgavens omfang og pris.

Der er som sagt mange fordele, ved at udskifte taget, da det ikke bare får huset til at fremstå flottere, men også gør det billigere at bo i. Derfor bør du overveje et nyt tag, hvis du føler, at varmeregningen er ved at tage overhånd eller at det måske endda regner ind igennem loftet. Vi kan hjælpe dig med stort og småt, så kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe netop dig!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video

Skal vi prøve at regne lidt på en pris på dit nye tag?

Udfyld venligst formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du accepterer samtidig, at vi henter oplysninger om din bolig/ejendom hos bbr registeret.