fbpx
Nyt Tag

Er det på tide med et nyt tag? Der kan være flere grunde til at du ønsker et nyt tag; blandt andet kan det give hele husets udseende et løft, spare dig mange penge på varmeregningen samt beskytte hele huset imod vejr og vind. Hvis du står i en situation, hvor det er på tide med et nyt tag Silkeborg, så bør du tage kontakt til os.

Hos MaxByg Silkeborg er vi specialister indenfor tagrenovering, hvilket kommer dig til gode i form af et professionelt udført stykke arbejde, som du bliver glad for på både den korte og den lange bane. Vi har udført masser af tagrenovationer og udskiftning af tage i Silkeborg og omegn, hvorfor vi er en oplagt samarbejdspartner i både privat- og erhvervsmæssige henseende.

Vores kompetencer og erfaring kommer dig til gode

Hos MaxByg Silkeborg mener vi, at du bør vælge os, når det er på tide med et nyt tag Silkeborg. Vi udskifter alle typer af tage, heriblandt eternit, tegl, stål, beton og skiffer. Vores erfaring indenfor nye tage kommer dig til gode, eftersom vi kan vores håndværk og dermed sikrer dig en sikker udskiftning af taget.

At få udskiftet sit tag er dog en stor beslutning, som ofte kræver megen overvejelse. Hos MaxByg arbejder vi derfor ud fra en gennemsigtig strategi, hvor du kan få oplyst alle omkostninger inden forløbet starter, således du ved, hvad det koster og hvor lang tid udskiftningen tager. Hvis der, imod forventning, skulle opstå situationer med nye omkostninger, så vil du naturligvis blive inddraget, inden vi fortsætter.

Nyt tag Silkeborg – lad os klare det for dig

At renovere eller udskifte taget på egen hånd er en stor opgave, som kræver vejledning og ekspertise. Hvis du ønsker, at begive dig i kast med det på egen hånd, så kan du altid søge råd hos os. Vi er desuden villige til at komme med et uforpligtende tilbud på dit nye tag Silkeborg, således du ikke forpligter dig til noget, før du har set opgavens omfang og pris.

Der er som sagt mange fordele, ved at udskifte taget, da det ikke bare får huset til at fremstå flottere, men også gør det billigere at bo i. Derfor bør du overveje et nyt tag, hvis du føler, at varmeregningen er ved at tage overhånd eller at det måske endda regner ind igennem loftet. Vi kan hjælpe dig med stort og småt, så kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe netop dig!

Tilbud nyt tag

Helt uforpligtende

Vi giver altid gerne rådgivning i forbindelse med et uforpligtende tilbud, når du har brug for et nyt tag.

Vi tager gerne møder aften og weekend, når det passer dig bedst.

Vi giver gerne faste tilbud og arbejder også gerne på timeafregning.

Vi laver nyt tag i Silkeborg og omegn

Ring til os på 29 67 89 87

Eller lad mig ringe til dig
Send mig en sms på 29 67 89 87, så vender jeg tilbage, så snart jeg kan.