Din lokale håndværker

4.3/5 af 30+ tilfredse kunder

Tømrermesterværk: Skab Dine Drømme i Træ

Træder ind i en verden af tømrermagi, hvor hvert snit bærer præg af mesterværk. Vores tømrerarbejde kombinerer passion, præcision og kreativitet for at skabe unikke interiører, der fortæller din historie. Lad os forme dine drømme i træ med kunstfærdigt håndværk og udsøgt stil.

Tidligere projekter

Bliv inspireret af vores tidligere projekter

Forløb hos Maxbyg

Vi følger disse trin sammen

Møde om opgaven

Din tryghed er vigtig for os! Vi skaber klarhed over hvad opgaven indebærer, herunder materialer, omfang m.v.

Tilbud gives

Du bestemmer selv om du vil have et tilbud baseret på timepris, eller et tilbud for en komplet opgave.

Opgaven udføres

Din hverdag skal også fungere. Så undervejs sørger vi bl.a. for at feje/støvsuge, så du kan bevæge dig uden at slæbe mere støv og snavs med dig ind, end højest nødvendigt.

Maxbyg

Skræddersyede Tømrerløsninger til Dit Hjem

Uanset om det drejer sig om nye vinduer, døre eller mere specialiserede behov, så tager vi os af dine tømreropgaver med omhu – uanset projektets omfang. 

Vi har et nært samarbejde med Rationel, der gennem mere end 60 år har forsynet danske hjem med vinduer og døre af høj kvalitet. Kvalitet findes i forskellige prislejer, og vi guider dig gerne til den bedste løsning inden for dit budget. 

Modtag et uforpligtende tilbud, hvor vi også tilbyder rådgivning og fleksible aftentider samt weekendtider for at imødekomme dine behov. Vores mål er at skabe skræddersyede resultater, der opfylder dine ønsker og behov – kontakt os for en personlig konsultation. Vi tilbyder muligheden for at få et tilbud på en fast pris eller som alternativ kan vi også arbejde på timeafregning.

Forny Dit Hjem med Elegante tømrerløsninger

Professionelle tømrerløsninger, skræddersyet til dig og dit budget

Hos MaxByg har vi blandt andet kompetencer med:

Nye vinduer og døre: Samarbejde med Rationel for energieffektive løsninger. Der kan være mange penge at spare på varmeforbruget ved at skifte vinduer og døre.

Tilbygninger: Tilpasning af dit hjem til dine voksende behov. Er huset blevet for lille, har vi masser af ideer til hvordan det kan gøres større, og lytter selvfølgelig også meget gerne til dine idéer.

Vedligeholdelse: Forebyggende indsats for at undgå større skader. Har du noget du skal have fixet, inden det går galt? Meget kan tages i opløbet.

Renoveringer: Forbedring af din bolig. Skal overetagen have en overhaling?

Forsikringsskader: Assistance ved skader forårsaget af uvejr eller indbrud. Har uheldet været ude i forbindelse med uvejr, indbrud eller noget helt tredje? Så kan vi også hjælpe med udbedring af dette.

Nybyggeri: Realisering af dit drømmehjem fra bunden. Skal du bygge et nyt hus? Så hjælper vi gerne med idéer, og samarbejder også meget gerne med jeres arkitekt eller ingeniør.

Erhvervsdomiciler: Opførelse af funktionelle arbejdspladser. Uanset om det er et stort eller lille domicil, så er vi klar til at bygge fra sokkel til færdigt projekt.

Sommerhuse: Skræddersyede feriehjem efter dine ønsker. Vi har mulighed for at bygge huset både på grunden, men vi har også mulighed for at bygge det i moduler på vores lager, og så komme og sætte det op derfra.

Kviste: Tilføjelse af lys og rum med stilfulde kviste. Skal der bygges ud, har vi både ideer og fantastiske kompetencer til at bygge en ny kvist, stor som lille.

Nyt tag: Valg af materialer og udformning efter dine præferencer. Trænger taget til en udskiftning? Vi laver alle slags tage; beton, teglsten, stål, skiffer eternit, eternittag, tagpap, m.m. Du bestemmer hvad du gerne vil have på, men vi giver gerne gode råd og idéer til hvad der kan være den bedste mulighed for dig.

Hør det fra andre...

Se hvad vores kunder siger om os

Vi sætter en stor ære i at levere et godt stykke håndværk, og det afspejler sig i vores anmeldelser.

4.3/5 af 30+ tilfredse kunder

Din lokale tømrer har det bedste tilbud til dig

Kontakt os her, og vi kontakter dig snarest muligt med en uforpligtende pris.