Din lokale håndværker

4.3/5 af 30+ tilfredse kunder

Optimer Projekter med Vores Udlejningsservice

Fra minilæssere til stilladser – udforsk vores topkvalitetsudstyr til udlejning. Tag styring over dit næste byggeprojekt eller havearbejde og skab effektivitet med vores pålidelige og velholdte udvalg af minilæssere og stilladser. Gør din lejeoplevelse bekvem og problemfri med os ved din side.

Maxbyg

Udlejning af stillads

Når du står over for et byggeprojekt eller lignende, er det vigtigt at have det rigtige stillads for at sikre en sikker og effektiv arbejdsproces. Hos MaxByg tilbyder vi en bred vifte af stilladsløsninger, der passer til ethvert projekt, stort som småt. 

Vores team af erfarne fagfolk står klar til at rådgive dig om valg af stillads, der bedst opfylder dine behov, og vi tilbyder også fuld support med opsætning og nedtagning. Dette sikrer, at du kan arbejde sikkert i højden, uanset om det er til renovering, maling, tagarbejde eller andre byggeprojekter. 

Kontakt os for at få mere information om vores fleksible lejevilkår, konkurrencedygtige priser og hvordan vi kan hjælpe med at gøre dit næste projekt sikrere og mere effektivt med vores pålidelige stillads-udlejningsservice.

Maxbyg

Udlejning af minilæsser

Vores minilæsser udlejningsservice giver dig mulighed for at tage kontrol over en bred vifte af projekter med et stykke udstyr, der er både kraftfuldt og nemt at manøvrere. Udstyret med både en skovl og en pallegaffel, er denne minilæsser perfekt til opgaver som jordarbejde, materialhåndtering, og meget mere. 

Til kun 800 kr. (+ moms) pr. dag (8 timer), får du adgang til en maskine, der kan øge effektiviteten og reducere arbejdsbyrden på din arbejdsplads. En ren tilbagelevering sikrer en smidig proces for alle parter, men vi forstår, at arbejde kan blive rodet, så en mindre ekstra rengøringsgebyr gælder kun, hvis maskinen kræver ekstraordinær rengøring. 

Kontakt os for en problemfri lejeoplevelse, der passer til dit specifikke projektbehov, og lad os hjælpe dig med at gøre dit arbejde lettere og mere produktivt med vores pålidelige minilæsser.

Hør det fra andre...

Se hvad vores kunder siger om os

Vi sætter en stor ære i at levere et godt stykke håndværk, og det afspejler sig i vores anmeldelser.

4.3/5 af 30+ tilfredse kunder

Er du klar til at optimere projekter med vores udlejningsservice?

Kontakt os her og vi vender tilbage hurtigst muligt.